Serviceavtal inom VVS för kommuner

serviceavtal vvs kommuner
Bekväm och trygg service åt kommuner, via serviceavtal

Kommunens ansvar såsom exempelvis skolor, fritidsgårdar, idrottsanläggningar, äldreboenden har alla en sak gemensamt, det är hårt slitage på all VVS-utrustning. Oroligheter i världen har inte gjort saken lättare då många kommuner drar ett ännu större lass idag än tidigare. Många av kommunens anläggningar kanske behöver rustas upp, andra kräver en större insats men det finns inte alltid resurser till detta. Därför behöver kommuner på ett ännu bättre sätt ta vara på det som finns och se till att trasiga enheter byts eller repareras direkt. Andra anläggningar kan räddas genom att delar byts ut i förväg, innan de går sönder. Flera kommuner har löst detta med att teckna serviceavtal med VVS-företag. Då får de på ett smidigt och tryggt sätt kontroll på sina kostnader och slipper oftare akuta avbrott i driften.

Vi på Kungälvs Rörläggeri AB har varit trygga partners till kommuner i årtionden, vi vet vad ni behöver, vi vet vad lagen om offentlig upphandling innebär och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade!

Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss så berättar vi mer. Givetvis har vi alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner.