Serviceavtal inom VVS för bostadsrättsföreningar

Bekväm och trygg VVS-service åt bostadsrättsföreningar, via serviceavtal

Oavsett ifall er bostadsrättsförening är större eller mindre så behöver era fastigheter service och reparationer. Ofta sträcker sig ansvaret över detta, dygnet runt 365 dagar om året. Vi kan idag erbjuda oss att sköta denna service och ni får tillgång till vår jour på köpet. Livslängden kan också förlängas på många bostäder genom att de sköts om, innan de går sönder. Smidigast gör ni genom att teckna ett serviceavtal med ett oss. Då får ni kontroll över kostnader och kan flytta över ansvaret på proffs vilket gör styrelsemedlemmarnas situation mycket lättare.

Vi på Kungälvs Rörläggeri AB har arbetat för bostadsrättsföreningar i årtionden, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade! Vi har oftast en rörmokare redo på kort varsel, allt för att ni ska få snabb service.

Vill ni veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!