Serviceavtal inom VVS för bostadsbolag

Bekväm och trygg service åt bostadsbolag, via serviceavServiceavtal vvs bostadsbolagtal

Bostadsbolagens ansvar såsom exempelvis bostäder, kontor och affärslokaler har alla en sak gemensamt, de behöver service och reparationer. Ofta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Vissa av er löser det genom att anställa förvaltare och fastighetsskötare. Andra av er lejer ut allt på entreprenad. Enklare service på VVS anläggningar kan ni klara själva men för mera krävande åtgärder behövs specialisthjälp. Många av bostadsbolagens bestånd behöver rustas upp, andra kräver en större insats men då behövs extra resurser. Under tiden är det viktigt att ta vara på det som finns för att inte problemen ska bli värre. Livet kan förlängas på många bostäder och lokaler genom att man sköter om dem, innan de går sönder. Smidigast gör ni det genom att skaffa extern hjälp och teckna serviceavtal med ett VVS företag. Då får ni kontroll över era kostnader och får en lugnare vardag och helg.

Vi på Kungälvs Rörläggeri AB har arbetat med denna typ av uppdrag i årtionden, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade!

Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!