Serviceavtal VVS

Serviceavtal vvs och rörmokeriFör att du ska känna dig trygg och säker avseende din villa, ditt bostadsbestånd, er bostadsrättsförening, kommun eller företag kan du behöva hjälp med service. Ofta fungerar värme kyla och sanitet mycket bättre ifall man tar hand om dem på rätt sätt. Färre saker händer akut och de som nyttjar boende och lokaler känner sig trygga och nöjda. Det är också ett bra sätt att få kontroll över kostnader.

Med vårt helhetsgrepp i VVS-branschen vill vi kunna erbjuda dig som kund en problemfri och långsiktig lösning. Vi bistår vi gärna från början med rådgivning, genomgång och serviceavtal som är skräddarsydda för dig som kund.

Vi på Kungälvs Rörläggeri har lång och samlad erfarenhet inom området Vi utför service och erbjuder serviceavtal inom det mesta inom VVS-branschen

  • Du kan teckna serviceavtal gällande alla rörinstallationer
  • Du bestämmer själv intervallen på service samt i vilken omfattning du önskar
  • Lägg till vår jourtjänst för en ännu mera problemfri tillvaro. Vill du t e x ha förtur med jour 365 dagar/24 timmar om dygnet så fixar vi det.

Vi vill gärna diskutera serviceavtal med dig förutsättningslöst och lämnar gärna referenser. Skriv ett mejl eller ring så vi får chans att talas vid.

Här hittar du mer information om serviceavtal:

För kommuner
För bostadsbolag
För fastighetsägare
För bostadsrättsföreningar
För värmepumpar