Service och tjänster

Service av vvs och rör

Välkommen till vår serviceavdelning

Här nedan kan du läsa om våra tjänster och service, klicka dig gärna vidare för att få en utförligare presentation om det ämnet som berör och intresserar just dig!

För att säkerställa att våra kvalitetsmått följs och för att vi skall  kunna lämna garanti mm tillämpar vi minimidebitering om två timmar.

Service och Serviceavtal VVS

För att du ska känna dig trygg och säker avseende din villa, ditt bostadsbestånd, er bostadsrättsförening, kommun eller företag kan du behöva hjälp med service. Ofta fungerar värme, kyla och sanitet mycket bättre ifall man tar hand om dem på rätt sätt. Färre saker händer akut och de som nyttjar boende och lokaler känner sig trygga och nöjda. Det är också ett bra sätt att få kontroll över kostnader.

Bekväm och trygg service för kommuner

Bekväm och trygg service åt kommuner, via serviceavtal Kommunens ansvar såsom exempelvis skolor, fritidsgårdar, idrottsanläggningar, äldreboenden har alla en sak gemensamt, det är hårt slitage på all VVS-utrustning.

Serviceavtal för bostadsbolag

Bekväm och trygg service åt bostadsbolag, via serviceavtal Bostadsbolagens ansvar såsom exempelvis bostäder, kontor och affärslokaler har alla en sak gemensamt, de behöver service och reparationer. Ofta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året.

Serviceavtal för fastighetsägare

Bekväm och trygg VVS-service åt fastighetsägare, via serviceavtal Oavsett ifall du är större eller mindre fastighetsägare så behöver dina bostäder, kontor alternativt affärslokaler service och reparationer.

För bostadsrättsföreningar

Serviceavtal för bostadsrättsföreningar Bekväm och trygg VVS-service åt bostadsrättsföreningar, via serviceavtal. Oavsett ifall er bostadsrättsförening är större eller mindre så behöver era bostäder, service och reparationer. Vi har arbetat för bostadsrättsföreningar i årtionden, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade!

Serviceavtal för värmepumpar

När du tecknar ett serviceavtal för värmepumpar kontrollerar vi din värmepump en gång om året. Vi kontrollerar pumpens inställningar, byter delar om det skulle behövas och försäkrar en optimal drift. Vi erbjuder serviceavtal för luftvärmepumpar, luftvattenvärmepump, bergvärmepumpar och jordvärmepumpar.

Energibesparing

”Energibesparing en smart investering.”
De flesta av oss arbetar med att sänka våra energikostnader En del av oss arbetar mer än andra och som ägare av en villa, en bostadsfastighet eller ett helt fastighetsbestånd kan en investering i energibesparing göra stor skillnad.

Renovering & stambyten

”Stambyte är alternativet som varar längst och på sikt gör er till vinnare”
Förr eller senare kommer man till en punkt då det varken är ekonomiskt eller vettigt att leva vidare med sitt åldrade och/eller nedgångna hus. Då krävs det en renovering och när man står inför en stor uppfräschning i villan, bostadshuset eller i hela fastighetsbestånd så är naturligtvis VVS-biten en av de viktigaste beslut man måste ta. Gjutna originalrör har en teoretiskt livslängd på cirka 40-50 år kopparrör något längre. Kopparrörens svaghet är istället metoden att foga ihop dem då dessa löddes ihop, de slaglödades. Det är inte ovanligt att dessa fogar spricker och börjar läcka vilket gör att det kan vara kopparrören som sätter igång hela renoveringen.

Mindre projekt och entreprenader

”Det börjar ofta i det lilla, en tanke som mynnar ut i ett samtal för att värderas sedan börjar det roliga.”

Vi på Kungälvs Rörläggeri har lång och samlad erfarenhet inom hela området VVS. Vi utför tjänster och service samt erbjuder serviceavtal inom det mesta inom VVS-branschen

  • Du kan teckna serviceavtal gällande alla rörinstallationer
  • Du bestämmer själv intervallen på service samt i vilken omfattning du önskar
  • Lägg till vår jourtjänst för en ännu mera problemfri tillvaro. Vill du t e x ha förtur med jour 365 dagar/24 timmar om dygnet så fixar vi det.

Med vårt helhetsgrepp i VVS-branschen vill vi kunna erbjuda dig som kund en problemfri och långsiktig lösning och diskuterar gärna garantiförutsättningar. Vi har oftast en rörmokare redo på kort varsel, allt för att ni ska få snabb service. Vill ni veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni som kund kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!

Vi vill gärna diskutera serviceavtal och övriga tjänster med dig förutsättningslöst och lämnar gärna referenser. Skriv ett mejl eller ring så vi får chans att talas vid.