VVS Entreprenad, totalentreprenad

shutterstock_331378544

Totalentreprenad inom VVS för lägenheter, kontor och industrifastigheter

Det bekväma alternativet som ger dig tid att ta hand om alla andra viktiga uppdrag.

Oavsett ifall du har för avsikt att bygga en villa, flera lägenheter, kontor eller industrifastigheter är det lättast att låta någon hjälpa dig att ta hand om ditt projekt och tar ansvar. Du berättar vad projektets mål är och vad som ska ingå, bestämmer när projektet ska stå klart och gemensamt tar vi fram en handlingsplan som vi sedan följer

Vi på Kungälvs Rörläggeri har arbetat med stora och små VVS-entreprenader länge och har funnits sedan 1933. Vi är ca. 200 medarbetare och arbetar över nästan hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Kungälv och vi har avdelningar i Stenungssund, Gårdsten, Göteborg Borås och Stockholm. Vi är vana vid att ha hand om totalentreprenader inom VS och har som vi brukar säga en förkärlek till att ta hand om allt, att erbjuda dig en helhetslösning där vi förverkligar dina projekt. Vi har genom åren haft förmånen att få arbeta med såväl små som riktigt stora uppdrag och vi har gott om referensobjekt.

Att få vara med i starten när allt sätter i gång i ett projekt för en villa, för lägenheter, kontor och industrifastigheter är alltid en utmaning då inget projekt är det andra likt. Det gillar vi, sådana utmaningar tycker vi om!

Hos oss som kund är du aldrig en i mängden och vi vet att just på detta område är bra referenser ofta avgörande när man skall tävla om att få jobbet. Så testa oss gärna, kontakta oss så berättar vi mer!