Projektering VVS för mindre projekt

VVS är ett brett teknikområde som innefattar bland annat värme, ventilation, komfortkyla, inomhusklimat, sanitet och mycket mer.

Med VVS projektering skapar man en bra helhetsbild av behoven och samordnar alla system. Den här komplexa uppgiften ska säkerställa att alla komponenter är dimensionerade för att möta både dagens och framtida behov – till rätt kostnad och rätt energiförbrukning.
Genom en väl utförd VVS projektering får man inte bara ett behagligt inneklimat, man bygger även in goda rutiner och system för att enkelt och smidigt kunna reglera, serva och underhålla. Målet är att de som vistas i och använder byggnaden inte ska behöva tänka så mycket på sitt inneklimat, allt ska bara fungera.

Vi på Kungälvs Rörläggeri har arbetat med VVS projektering, VVS kalkylering och VVS installationer under decennium. Det har gett oss stor erfarenhet av krävande VVS utmaningar och kan med fog kalla oss för en riktig VVS-konsult

För att uppnå det bästa resultatet kallar vi in och samarbetar med våra VVS-montörer redan i ett tidigt skede under projekteringen så att alla kan bidra med sina erfarenheter. Vår VVS projektering präglas av sunt förnuft där vi i minsta detalj tänker på en långsiktig hållbarhet. Vi lägger stor vikt vid vår VVS kalkylering Vi tar hänsyn till alla speciella krav och tänker även på små detaljer för att det ska bli så bekvämt som möjligt för dig som kund. Du som beställare ska känna dig trygg att vi tagit hänsyn till allt och kalkylerat rätt.