VVS i villor eller fritidshus

Ny villa eller fritidshus? Renovering av en gammal? Få saker är så spännande som att ta sig an ett nytt projekt som avser ditt boende. Många timmar spenderas i affärer, i villaområden och ibland på mässor. Du kanske använder Google för att hitta inspiration och kunskap om det du söker? Allt i syfte att hitta det där speciella just för dig så att din villa blir så fin som du vill ha den givetvis efter din ekonomiska förutsättning. Få saker engagerar hela familjen så mycket som ett nytt hus och ett eget rum så åsikterna kan ibland vara många! (och delade).

Installationer i villor och fritidshus omgärdas av en skog av regler och bestämmelser inte minst vad det gäller VVS. Att hålla reda på allt som krävs kan ibland uppfattas som besvärligt och det krävs stort engagemang och kunskap för att du ska sätta dig in i detta ämne! Ett råd är att ta hjälp av proffs så fort som möjligt, helst redan på idéstadiet så att inte ditt projekt blir för svårt att förverkliga!

Behöver du hjälp med VVS för ett villa eller fritidshus?

Vi på Kungälvs Rörläggeri har lång erfarenhet och referenser på just detta område. Oavsett om du tänker bygga helt nytt eller renovera kan vi hjälpa dig med hela installationen.