VVS-entreprenad

vvs entreprenadVåra olika typer av uppdrag inom Entreprenader är alla bra exempel på varför våra uppdragsgivare känner en alldeles speciell trygghet i att anlita en av Sveriges största privatägda rörinstallatörer – Kungälvs Rörläggeri AB.

Vi erbjuder:

  • Större VVS-entreprenader med stora krav på planering, personalkunskap och samordning. Det kan vara helhetslösningar inom VVS för kommuner, Landsting och fastighetsägare mm. som ex. totalentreprenader, samordnade generalentreprenader och partnering (vilket innebär att vi tar fram gemensamma lösningar och gör gemensamma inköp med full insyn i projektet).
  • Mindre entreprenader med egen projektering. Vi konstruerar, monterar och installerar VVS.
  • Teknisk kunskap inom VVS – vi integrerar tekniken i VVS-projektet via projektering och kalkylering för att skapa en så kostnadseffektiv och smidig arbetsprocess. Vi har en stark kalkylavdelning och en stark teknikavdelning som båda har ovärderlig kunskap inom både produktion och konstruktion.

Oavsett storlek på ditt VVS-projekt så har Kungälvs Rörläggeri målet att bli din perfekta partner. När vi kan komma in i ett tidigt skede i entreprenaden och nyttja vår kunskap inom systemlösningar och materialval, så gagnar det projektet i allmänhet – och dig som kund i synnerhet.

Våra projektledare har alltid 100% koll. Det behövs bara ett email eller samtal så har du all information du behöver – direkt!