Värmepumpar

installation och service värmepumparDagens värmepumpar är så effektiva att uppvärmningskostnaden för ett småhus kan minskas rejält. Kostnadsbesparingarna är ofta så stora att de återbetalar installationen inom bara en handfull år.

Liten, smidig och ren
En värmepump kräver ingen påfyllning av bränsle och smutsar inte ner. En modern värmepump tar dessutom upp väldigt lite yta. Den ryms som regel på en yta mindre än en halv kvadratmeter.

Ett byte till en värmepump i snittvillan betalar av sig själv på sex år.
Har du direktverkande el, olje- eller pelletspanna i din villa betalar ett byte av värmesystem av sig själv mycket snabbt. Från snittvillans konsumtion på 30000 KWh/år för värme och vatten snittar en värmepump låga 8500 KWh per år för samma uppvärmning. Så en investering i en värmepump är en bra affär både för din plånbok och miljön.

Kungälvs Rörläggeri AB är experter på värmepumpar och finns till hands för konsultation. Vi gör gedigna jobb och med över 90 år i branchen har vi ett mycket långsiktigt perspektiv som du som kund kan lita på.

Vi har filialer i:

  • Borås
  • Gårdsten
  • Göteborg
  • Jönköping
  • Kungälv
  • Malmö
  • Stenungsund
  • Stockholm

Installation och pris
Vi hjälper dig med alla eventuella frågor och problem du har inför installationen av din värmepump. Vi har experter som ser till att du får den mest effektiva och bästa lösningen för just ditt hus. Dessutom kan vi med vår storlek och erfarenhet garantera dig ett konkurrenskraftigt och bra pris. Glöm inte att du får ROT-avdrag för arbetskostnaden för installationen av din värmepump.

Fabrikat
Vi arbetar med de flesta märke på marknaden men är experter på Thermia, Nibe och Mitsubishi. Kontakta oss för en rekommendation om vilken pump som passar just din byggnad.

Service
För att du skall få maximal avkastning på din värmepump har vi tagit fram ett anpassat serviceavtal där vi gör en årlig kontroll av din värmepump och ser till så den är i bästa skick. På servicen tittar vi över inställningarna på din pump, byter eventuella delar samt ser till att din pump fungerar optimalt.