Om företaget

Det är tryggt att anlita Kungälvs Rörläggeri

Kungälvs Rörläggeri erbjuder service av hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag med ca 200 anställda och kontor i Kungälv, BoråsGårdstenGöteborgJönköpingMalmöStenungsund och Stockholm. Vi arbetar med stora entreprenader runtom i Sverige och med alla typer av VS-projekt och erbjuder service och dygnet-runt- jour – inget arbete är för stort eller för litet. Alla installationer och all service skall utföras så att du vill fortsätta att anlita oss.

Kungälvs Rörläggeri AB ingår i Are Sverige AB tillsammans med Climat80 AB. Are är ett finskt familjeföretag med över 100 års erfarenhet av tekniska byggtjänster. Vi tillhandahåller lösningar och tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till modernisering, renovering, underhåll och fastighetsförvaltning. Are har totalt 3 500 anställda i Finland och Sverige. Vi är en del av Conficap Group.

VVS Entreprenad

Entreprenader utgör en stor del av vår verksamhet. Vi har delat in vår VVS entreprenad i Större entreprenad, Mindre entreprenad och VVS-totalentreprenad. I huvudkontoret i Kungälv och på varje filial har vi kalkylatorer som kan ge dig offerter på de installationer du är intresserad av att utföra.? Det innebär bl.a. att våra anställda kan projektera och beräkna dina objekt/förfrågningar. Det är vår styrka och din fördel att ha projekteringen under samma tak.

Vi har också en egen teknikavdelning med projektörer som hjälper till att hitta de bästa lösningarna till respektive projekt. VVS-entreprenaderna styrs från Kungälv, Borås, Jönköping, Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi utför entreprenader i stora delar av landet.

Störst i regionen på service

I region väst är vi störst på rörservice med ca 85 servicebilar fördelade på våra filialer. Servicebilarna är “rullande serviceverkstäder”, telefondirigerade och utrustade med all tänkbar verktygsutrustning och ett välfyllt lager av reservdelar och tillbehör. Våra kunniga, erfarna montörer hjälper dig med allt från läckande wc-stolar till helkonvertering av värmesystem. Vi är ISO certifierade och utbildar kontinuerligt våra montörer så att arbetet alltid utförs säkert och effektivt. Vår dygnet-runt jour har öppet under årets alla dagar.

 

Auktoriserat vvs-företag

Auktoriserad enligt Säker Vatteninstallation – en trygghet för dig

Redan 2006 blev Kungälvs Rörläggeri auktoriserat företag enligt Säker Vatteninstallation. Branschregler för Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för skador. Reglerna ställer krav på både VVS-företag och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren. Idag finns 2 076 företag som är auktoriserade. Tillsammans har de över 22 000 utbildade vvs-montörer. Kungälvs Rörläggeri har certifierat kvalitet- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och 14001.