Peter Ramstedt, Regionchef Väst och Öst, ARE Sverige
21 augusti 2023 14:15

ARE Sverige stärker upp med ny Regionchef Väst och Öst

Peter Ramstedt tillträder tjänsten som Regionchef Väst och Öst inom ARE Sverige den 21 augusti. I regionerna ingår installationsföretagen Kungälvs Rörläggeri och InterEl. Peter har en gedigen erfarenhet från installationsbranschen och har haft olika ledande roller på flera olika företag.

- Det känns mycket bra att ha gått i mål med rekryteringen av ny regionchef för väst och öst. Jag är övertygad om att Peter med sin lokala förankring och breda erfarenhet kommer att bidra starkt i ARE Sveriges fortsatta framtidsresa, säger Jarno Hacklin, VD ARE Group.

- ARE Sveriges breda utbud av tjänster och lösningar som supporterar fastigheterna under hela livscykeln attraherar mig. Jag har även tidigare arbetat med flertalet av bolagen i koncernen och känner väl till deras kompetens och den kvalité som genomsyrar hela erbjudandet. Att vara multidisciplinär inom både service och projekt i kombination med ett aktivt hållbarhetsarbete är framtidens framgångsrecept, säger Peter Ramstedt.

    Peter Ramstedt är en erfaren ledare och har bland annat arbetat med leverans av fastighetstjänster och besiktningar samt haft ansvar för installations- och serviceverksamhet inom installationsbranschen. Närmast kommer Peter från rollen som Key Account Manager på ISS men har även haft roller som distriktschef och regionchef på Caverion.

    Peter är hemmahörande i Hällingsjö, mellan Göteborg och Borås, och har stark lokal förankring. Peter kommer att utgå från Kungälv Rörläggeris kontor i Kungälv men även ambulera mellan kontoren i Göteborg och Borås. Nuvarande Regionchef Ulf Andersson lämnar bolaget för att gå i pension under hösten.