RÖRMOKARE OCH VVS JOUR

Rör som läcker, stopp i avloppet, toalett som slutat fungera, det sprutar ur en diskmaskin och det går inte stänga av vattnet, pannan har gått sönder och det är kallt?

Lugn, vi har rörmokare som hjälper dig och vi är aldrig långt borta!

Problem som dessa har en tendens att uppträda på kvällen, på natten och på helger, men vår jour är bemannad dygnet runt, året om. En rörmokare är alltid redo att hjälpa till!

Jour rörmokare i Göteborg & Stockholm med omnejd

Missta dig inte på vårt namn Kungälvs Rörläggeri AB. Huvudkontoret finns visserligen i Kungälv men vi har servicefilialer på flera olika strategiska platser och kan därför hjälpa dig i hela Göteborg och dess kranskommuner, oftast på mindre än en timme.

Behåll lugnet, vi hjälper dig!

Trots att vi har funnits sedan 1933 är vi ett modernt företag med ca 260 medarbetare och ca 90 servicebilar som kan hjälpa dig – inget problem är för litet och nästan inget är för stort! Att vi funnits länge har gett oss nyttig erfarenhet av såväl gamla rör- och avloppsdragningar från när förra seklet var ungt, såväl som nya moderna från 2000-talet. Med tusentals jouruppdrag genom åren kan du vara lugn, vi kan hjälpa dig.
Jour rörmokare - akut jourutryckning av rörmokare i Göteborg, Stockholm, Malmö & BoråsDe vanligaste jourutryckningarna vi åker på är stopp i avlopp hemma i villor och lägenheter men ganska ofta hjälper vi även restauranger, livsmedelsbutiker och ibland drabbas även industrin av såväl vattenläckor som stopp i sina avlopp. Oftast går det ganska fort och är tämligen enkelt att åtgärda men ju snabbare du kontaktar oss ju bättre brukar resultatet bli.

Alla våra rörmokare har de certifieringar som krävs och utbildas kontinuerligt för att säkerställa att det kvalitetsarbete vi utlovar också följs upp på plats. Vi är naturligtvis ISO-certifierade vilket garanterar dig ett fackmannamässigt utfört arbete.

Område: Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Partille, Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Bollebygd, Lerum, Hönö och Öckerö.
Telefon: 0705-88 06 00

Område: Stenungsund, Tjörn, Orust, Ale, Kungälv, Uddevalla, Lysekil
Telefon: 0722-222401

Gäller för akuta ärenden på vardagar mellan kl. 16:00 – 07.00 samt helger.

För hjälp under ordinarie kontorstid vänligen kontakta oss på något av våra lokala kontor.