Arbeta hos oss

Kungälvs Rörläggeri erbjuder service av hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag med ca 260 anställda och kontor i KungälvBoråsGårdstenGöteborgJönköpingMalmö och Stenungsund. Vi arbetar med stora entreprenader runtom i Sverige och med alla typer av VS-projekt och erbjuder service och dygnet-runt- jour – inget arbete är för stort eller för litet.

Våra montörer är välutbildade och certifierade enligt Säker Vatteninstallation, Kyla och Heta Arbeten. Våra projektledare är mycket erfarna både vid mindre uppdrag likaväl som vid stora entreprenader. Våra medarbetare bär företagets profilkläder och kan alltid legitimera sig, som en extra trygghet för våra kunder. Men trots vår tillväxt har vi kvar karaktärsdragen som utmärker ett mindre företag. Så, med storföretagets styrka och småföretagets flexibilitet kan vi alltid skapa skräddarsydda och effektiva lösningar med kunden i fokus. Vi är ISO-certifierade och utbildar kontinuerligt våra montörer så att arbetet alltid utförs säkert och effektivt.

VVS Entreprenad

Entreprenader utgör en stor del av vår verksamhet. På nästan varje filial har vi kalkylatorer som kan ge offerter på de installationer våra kunder är intresserad av att utföra.

Vi har också en egen teknikavdelning med projektörer som hjälper till att hitta de bästa lösningarna till respektive projekt. Det innebär bl.a. att vi både kan kalkylera och projektera nästan alla förfrågningar och projekt. Det är vår styrka och kundens fördel att både ha kalkylering och projektering under samma tak. VVS-entreprenaderna styrs från Kungälv, Göteborg, Borås, Malmö och Stockholm. Vi utför entreprenader i stora delar av landet.

Störst i regionen på service

I region väst är vi störst på rörservice med ca 85 servicebilar fördelade på våra filialer. Servicebilarna är “rullande serviceverkstäder”, telefondirigerade och utrustade med all tänkbar verktygsutrustning och ett välfyllt lager av reservdelar och tillbehör. Våra kunniga, erfarna montörer hjälper våra kunder med allt från läckande wc-stolar till helkonvertering av värmesystem. Vår dygnet-runt jour har öppet under årets alla dagar.